Forum ekipy Norra Regemente
darmowy hosting obrazkĂłw
Aktualności: Kliknij - http://asg.toplista.pl/?we=forum

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Lipiec 04, 2025, 07:37:26

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Kampanie ppc  (Przeczytany 2918 razy)
northregi
Lojtnant

Ranga 0

Email
« : Maj 18, 2018, 13:02:49 »

Witam,

KaÂżdy nowy dzieĂą stawia przed nami nowe wyzwania , i dlatego wiemy Âże musimy szukaĂŚ nowych rozwiÂązaĂą, i dlatego
 kampanie ppc sÂą dobrym rozwiÂązaniem dla tych ktĂłrzy chcÂą zapoznaĂŚ klientĂłw ze swojÂą ofertÂą

« Ostatnia zmiana: Maj 25, 2018, 17:25:31 wysłane przez northregi » Zapisane
walikidokonca
Korpral
**

Ranga 0

Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 08, 2018, 10:58:02 »

stronie) i zabiera mnie do strony z KOD QR 2 FA - ja kod z mojÂą aplikacjÂą google identyfikator na telefonie, a nastĂŞpnie wprowadzam kod, Âżebym mĂłgÂł zalogowaĂŚ siĂŞ do mojego konta techcoin.
To wszystko na teraz, nie ma nic innego do roboty. Kiedy bĂŞdĂŞ miaÂł nowe informacje, zrobiĂŞ kolejnÂą aktualizacjĂŞ.
 ·
northregi
Lojtnant

Ranga 0

Email
« Odpowiedz #2 : Listopad 21, 2018, 10:34:04 »

Lista jest d³uga. Wczeœniej czy póŸniej organizacja przekonuje siê, ¿e dogfooding jest zbyt trudny, zbyt du¿y dla biznesu, zbyt destrukcyjny dla tamtej drugiej dru¿yny, wiêc pomiùmy to. Tylko dla tego jednego wydania. Zobaczymy jak to bêdzie.

I jest pocieranie - ca³y system wierzeù w dogfooding staje siê opcjonalny . W ci¹gu kilku lat po³owa pracowników nie wie nawet, co oznacza termin "jakoœÌ", a co za tym idzie jakoœÌ.

Ostatnie ostrzeÂżenie przed ucieczkÂą i przejÂściem na religiĂŞ dogfooding. PrĂłba jej bez odpowiedniej telemetrii wbudowanej w system w celu kierowania twoimi decyzjami jest ĂŚwiczeniem daremnoÂści. Wspominam o tym tylko dlatego, Âże widziaÂłem, Âże wykoleiÂł on zbyt wiele prĂłb, ale jest to temat dla caÂłego innego bloga.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: